Cara menjadi pengedar Shaklee

Cara jadi pengedar Shaklee

Cara jadi pengedar Shaklee

 

Musim-musim pandemik Covid-19 ni mesti ramai yang terkesan. Ada yang dipotong elaun, ada yang dapat separuh gaji, ada yang dicutikan dan lebih teruk ada yang diberhentikan oleh majikan. Inilah masanya kita perlukan pendapatan tambahan atau pendapatan gantian. Jika korang terjumpa artikel ini mesti korang sedang mencari cara jadi pengedar Shaklee.

InsyaAllah ini adalah pilihan tepat yang telah korang buat. Untuk menjadi pengedar Shaklee hanya memerlukan modal yang rendah iaitu hanya RM35 sahaja sebagai ahli. Cara daftar ahli Shaklee mudah je, korang boleh WhatsApp Abang Nas nanti Abang Nas bantu.

 

Bagaimana cara nak daftar ahli Shaklee?

 

1.Cara jadi ahli Shaklee secara Percuma ( Free Membership Shaklee). Sebenarnya ramai  yang tak tahu  cara jadi ahli Shaklee secara percuma. Macam ni caranya, bila anda membuat pembelian dengan nilai RM350 (mengikut harga ahli) sebenarnya anda sudah layak mendapat FREE Membership (menjadi ahli shaklee). Sebab RM350 harga ahli adalah lebih kurang 100uv.

 

2.Jadi Ahli Shaklee dengan yuran keahlian RM35 sahaja.

 

Apa yang saya dapat kalau saya join Shaklee?

 

1.Yuran pendaftaran RM35 sahaja

2.Semuanya atas talian, pantas dan cekap

3.Slip gaji laku di bank tempatan

4.Bonus kereta dalam bentuk Cash

5.Trip mewah dan umrah PERCUMA

6.Duit Shopping diberikan semasa trip

7.Aktif personal dan group coaching

8.Pulangan income yang lumayan

 

Jenis-jenis bonus dalam bisnes Shaklee

 

1.Retail Bonus (25%)

2.Personal Group Bonus (21%)

3.Leadership Bonus (21%)

4.Infinity Bonus (1.5%)

5.Car Bonus

6.Travel Incentive Programmes

 

Terdapat 7 ranking dalam bisnes Shaklee:

 

1.Supervisor (Anggaran pendapatan RM1,500)

2.Senior Supervisor (Anggaran pendapatan RM3,000)

3.Coordinator (Anggaran pendapatan RM6,500)

4.Senior Coordinator (Anggaran pendapatan RM12,500)

5.Key Coordinator (Anggaran pendapatan RM20,000)

6.Senior Coordinator (Anggaran pendapatan RM30,000)

7.Master Coordinator (Anggaran pendapatan RM50,000)

 

Semakin tinggi ranking maka semakin tinggi anggaran pendapatan yang korang akan capai. Jom mulakan kerjaya baru korang dalam keluarga besar Shaklee, menjana pendapatan disamping berkongsi kebaikan produk-produk keluaran Shaklee.

 

Untuk menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee klik sini

 

Nas Rubaee

Shaklee Independent Distributor

016-3621515

Cara menjadi pengedar Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Open chat
WhatsApp Kami